Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağlı bulaşık görmek

Rüyada yağlı bulaşık görmek

Rüyada yağlı bulaşık görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine delalet eder.

Rüyada yağlı bulaşık gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya özel yaşamınızla ilgili planlar yaparken ufak şeylerin sizi sinirlendirmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada yağlı bulaşık görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, epey bir zarara uğrayacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağlı bulaşık yıkamak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına rivayet eder.

Rüyada bulaşık deterjan görmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine rivayet eder.

Rüyada bulaşık taşımak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annenin bulaşık yıkadığını görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, daha fazla para kazanacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş biriyle bulaşık yıkamak bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpüklü bulaşık görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulaşık sabunu görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments