Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulaşık durulamak

Rüyada bulaşık durulamak

Rüyada bulaşık durulamak büyük düşüneceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulaşık durulamak gördüyseniz:

  • Bazı konuları gereğinden fazla büyütebilir veya karmaşıklaştırabilirsiniz.

Rüyada bulaşık durulamak hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bardak durulamak edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına delalettir.

Rüyada tabak durulamak kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çamaşır durulamak sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının evinde bulaşık yıkamak mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpüklü bulaşık yıkamak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada bulaşık kap görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada yıkanmamış bulaşık görmek yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments