Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bu day görmek

Rüyada bu day görmek

Rüyada bu day görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, yaşam enerjisi ile dolacağına, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına alamet etmektedir.

Rüyada bu day gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan buluş veya fikirler üretmeniz mümkündür.

Rüyada bu day görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada beytullah da namaz kılmak işlerin de yolunda gideceğine, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada araba da ateş görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine işarettir.

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına, sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerinin dakma olduğunu görmek bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, büyük zararlar getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabistan da olduğunu görmek her zaman evlatlarına destek olacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine yorulur.

Rüyada daksil görmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments