Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak gördüyseniz:

  • Aklınıza ilk gelen tercihi yapın.

Rüyada ağlamak ve uyandığında da ağlamak üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağlamak uyandığında da ağlamak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına yorulur.

Rüyada beytullah da namaz kılmak çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabistan da olduğunu görmek rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine inanılır.

Rüyada araba da ateş görmek yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada bu day görmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına işaret eder.

Rüyada daksil görmek sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine delalettir.

Rüyada dişlerinin dakma olduğunu görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, hayal edilen ve üzerinde çok düşünülen bir işin hayırlı gelişmelere vesile olacağına, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments