Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı botu görmek

Rüyada ayakkabı botu görmek

Rüyada ayakkabı botu görmek kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabı botu gördüyseniz:

  • Bazı konular hassasiyet gerektiriyor.

Rüyada ayakkabı bot görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, el üstünde tutulacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı botu görmek sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, keyfin ve geçimin kalmayacağına işarettir.

Rüyada bot ayakkabı kaybetmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bot ve ayakkabı görmek yaptıklarından dolayı çok zarara uğrayacağına, gülen yüzünün solacağına, çok güzel adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada bot ayakkabı görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bot ayakkabı giymek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, malını ve parasını sağlama alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret eder.

Rüyada ayakkabı ve bot görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments