Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş tepsi görmek

Rüyada boş tepsi görmek

Rüyada boş tepsi görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, para ve zaman ayıracağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, sorunlu bir ilişkiye başlanacağına, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalettir.

Rüyada boş tepsi gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir insan tarafından kalbiniz kırılabilir.

Rüyada boş tepsi görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepside yemekler görmek rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine işarettir.

Rüyada bir tepsi poğaça görmek bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada tepside pasta görmek hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bir tepsi pişmiş balık görmek farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada tepsi tutmak sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepsiden börek yemek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına rivayet eder.

Rüyada tepside altın görmek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, adının her yerde geçeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments