Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş teneke görmek

Rüyada boş teneke görmek

Rüyada boş teneke görmek cesaret gerektiren işlere gireceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, solan yüzünün güleceğine, mallarını ve makamını garantileyeceğine, kısmetinin artacağına, tatilinin yarıda kalmasından ötürü kızgın ve üzgün bir şekilde sorunla ilgilenmeye başlayacağına ve yorgun olduğu için de kendisini bir türlü içinde bulunduğu sıkıntılı duruma adapte edemeyeceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş teneke gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak bazı konuların gidişatı ya da genel seyri üzerine fikir sahibi olabilirsiniz.

Rüyada boş yağ tenekesi görmek gittiği yolda çok başarılı olacağına, kazançlı kapıların açılacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada boş teneke görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, kazancının daha da artacağına delalet eder.

Rüyada teneke yağ görmek teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, zorluklarının biteceğine delalet eder.

Rüyada eski teneke görmek ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada teneke sıvı yağ görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, ticaret ehli olacağına, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada yağ tenekesi taşımak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, bereketli yağmurlara, kalben çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada teneke yüzük görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada teneke kutu görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments