Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş kutu görmek

Rüyada boş kutu görmek

Rüyada boş kutu görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, haram mal yiyip içeceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş kutu gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz geleceğiniz için önemli olabilecek kişilerle ilişkilerinizi gerebilir.

Rüyada boş kutular görmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, hastalıkların şifa bulacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş çöp kutusu görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalettir.

Rüyada boş kutu görmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, elinin bollaşacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş ilaç kutusu görmek başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş yüzük kutusu görmek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, hayırlı bir yola girileceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş ayakkabı kutusu görmek hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine delalettir.

Rüyada içi boş kutu görmek hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş karton kutu görmek birikimlerine büyük zarar  geleceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments