Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş hastane görmek

Rüyada boş hastane görmek

Rüyada boş hastane görmek zor durumlarda kalacağına, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, para sıkıntısının olmayacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada boş hastane gördüyseniz:

  • Sözler değil eylemler önem taşıyor.

Rüyada boş hastane görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine alamet eder.

Rüyada hastanede boş yatak görmek daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine alamet eder.

Rüyada hastanede hasta olduğunu görmek yaşama isteğine yeniden kavuşacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastanede düğün görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine delalettir.

Rüyada askeri hastane görmek bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hastanede olmak bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına inanılır.

Rüyada hastaneye gidememek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada oğlunu hastanede görmek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, ailesini utandırmayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments