Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boş büyük ev görmek

Rüyada boş büyük ev görmek

Rüyada boş büyük ev görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş büyük ev gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Rüyada boş büyük ev görmek gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada boş ve büyük ev görmek şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük boş ev görmek düşmanlarından korkmak yerine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş büyük tencere görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kıdem atlayacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına yorulur.

Rüyada büyük boş oda görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada büyük boş tencere görmek herkesin önünde olacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine alamet eder.

Rüyada büyük boş bina görmek insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş ev yıkamak rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sorunlarını unutacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments