Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok borçlanmak

Rüyada çok borçlanmak

Rüyada çok borçlanmak verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, büyük düşüneceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Rüyada çok borçlanmak gördüyseniz:

  • Evinizi veya önem verdiğiniz bazı başlıkları ilgilendiren konularda kafanızda ani fikirler oluşabilir.

Rüyada borç ödemeye çalışmak maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kardeşinin borcunu ödemek eline haram para geçeceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada borçlu olduğu kişiyi görmek o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada borcunu geri almak gülen gözlerin ışığının söneceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine işarettir.

Rüyada borç kapatmak büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına yorulur.

Rüyada borç senedi görmek derin bir nefes alacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada borç para istendiğini görmek sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babayı borçlu görmek yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments