Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada borçludan kaçmak

Rüyada borçludan kaçmak

Rüyada borçludan kaçmak endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, saygınlık kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok daha güçlü bir kişi olacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine delalet eder.

Rüyada borçludan kaçmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızla ilgili yeterince ciddiye almayacağınız küçük bir sorun yüzünden biraz zayıf düşebilirsiniz.

Rüyada borçludan kaçmak bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, haklılığının anlaşılacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine delalettir.

Rüyada borç kapatmak mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine, söylediklerinin çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine borç para vermek işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına inanılır.

Rüyada bankaya borç ödemek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada kredi kartı borcu görmek kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, sevdiği birine hediye alacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kumar borcu görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, rızkın ve kısmetin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın bilezik borç almak çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, şanssızlık yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada kendini borçlu görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments