Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boncuklu havlu görmek

Rüyada boncuklu havlu görmek

Rüyada boncuklu havlu görmek hastalıklarının biteceğine, borçlarının da kapanacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine, hayırlı başlangıçlar yapacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Rüyada boncuklu havlu gördüyseniz:

  • Bitirmeniz gereken işler ya da tamamlamanız gereken görevler varsa, zamanında tamamlayabilmek ya da sözlerinizin arkasında durabilmek asına iki üç kere kontrol etmenizde fayda var.

Rüyada boncuklu havlu görmek herkesin desteğinin alınacağına, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi havlu satın almak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, güçlendikçe güçleneceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına yorulur.

Rüyada pembe havlu görmek özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine işaret eder.

Rüyada havlu işlemek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, sevinçli haberlere, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına delalettir.

Rüyada beyaz banyo havlusu görmek yakın bir dostla ters düşüleceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işarettir.

Rüyada havluya sarıldığını görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına delalet etmektedir.

Rüyada hediye havlu görmek işlerin ters gideceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada havlu kenarı oyası görmek kısmetsizlik yaşayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments