Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın bileziği başkasına vermek

Rüyada altın bileziği başkasına vermek

Rüyada altın bileziği başkasına vermek elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, başkalarına rehberlik etme fırsatı bulacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada altın bileziği başkasına vermek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin beğeninizi kazanmak için çırpınan, karşı cinsten bir sürü kimse olabilir.

Rüyada altın bilezik ve para görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple çok zorlanacağına delalet eder.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalettir.

Rüyada altın bilezik çaldırmak şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın bilezik vermek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine alamet etmektedir.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bileziği kırmak verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine yorulur.

Rüyada çok sayıda altın bilezik görmek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine işarettir.

Rüyada elinde altın bilezik görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments