Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bokunu temizlediğini görmek

Rüyada bokunu temizlediğini görmek

Rüyada bokunu temizlediğini görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, rahatın ve konforun geleceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine ve mutlu bir hayatı olacağına, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada bokunu temizlediğini gördüyseniz:

  • Sezgilerinize kulak vermeniz durumunda sizi daha fazla memnun edebilecek kararlar alabilir veya belli konularda doğru yöne sapabilirsiniz.

Rüyada tuvalette insan boku temizlemek hiç istemediği işlere gireceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada boku suyla temizlemek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, bazı kişilerin kalbini kıracağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada insan boku temizlemek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada bokunu temizlediğini görmek çeşitli avantajlar elde edileceğine, her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada fare boku temizlemek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, rakiplerin teker teker alt edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek boku temizlemek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada at boku temizlemek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hatalarını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek boku temizlediğini görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments