Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğaz manzarası görmek

Rüyada boğaz manzarası görmek

Rüyada boğaz manzarası görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya işaret eder.

Rüyada boğaz manzarası gördüyseniz:

  • Boş uğraşları bırakıp, sonuca hemen gtmeye gayret ederseniz kendinize iyilik yapmış olursunuz.

Rüyada boğaz manzarası görmek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, bazı konularda konuşulacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına yorulur.

Rüyada boğaz manzaralı ev görmek kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına tabir olunur.

Rüyada balkondan manzara seyretmek kötü kişilerden uzak durulacağına, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, insanları kandıracağına rivayet eder.

Rüyada dağ manzaralı ev görmek bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada pencereden manzaraya bakmak aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada yüksekten manzara seyretmek evi kendisinin çekip çevireceğine, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada orman manzarası görmek yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına alamet eder.

Rüyada deniz manzaralı evde olmak evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments