Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada at ve nal görmek

Rüyada at ve nal görmek

Rüyada at ve nal görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına yorulur.

Rüyada at ve nal gördüyseniz:

  • Bazı kimselerden nefret uyandıracak davranışlar gelebilir.

Rüyada at nalı görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada at nal görmek daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet eder.

Rüyada atla dört nala gitmek geçimi zorluklarla kazanacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada altın at nalı görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada dört nala koşan at görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada at nalı kolye görmek eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına işarettir.

Rüyada at nalı çakmak aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada at nalı bulmak hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments