Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısıran böcek görmek

Rüyada ısıran böcek görmek

Rüyada ısıran böcek görmek hem dünya hayatında hem de ahiret hayatında yüksek mevkilere erişmek ve ulu kişilerden olmak adına savaşacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ısıran böcek gördüyseniz:

  • Gittiğiniz herhangi bir yerde kalabalıktan bunalabilirsiniz.

Rüyada böcek ısırması görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, işsizseniz işe gireceğinize, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işarettir.

Rüyada böcekler tarafından ısırılmak ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, emeklerinin karşılığını da en güzel şekliyle alacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir böcek tarafından ısırılmak atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada ısıran böcek görmek çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, hak yolundan uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada böcek tarafından ısırıldığını görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine delalettir.

Rüyada böcek ısırmasını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada uçan böcek tarafından ısırılmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada böcek tarafından ısırılmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments