Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitkisel hayata girmek

Rüyada bitkisel hayata girmek

Rüyada bitkisel hayata girmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, insanlara zarar verecek davranışlarda bulunmanıza, hayırlı ve güzel haberler alacağına, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalettir.

Rüyada bitkisel hayata girmek gördüyseniz:

  • Olumlu düşünmeniz olumlu sonuçlar elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada bitkisel hayata girmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada bitkisel çay içmek emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada bitkisel ilaç görmek daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına rivayet eder.

Rüyada bitkisel yağ görmek sevgi dolu haberler alınacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet eder.

Rüyada bitkisel ot görmek arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada bitkisel çay görmek sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, sorunlarının yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada hayatta olan babayı ölmüş görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine işaret eder.

Rüyada hayattaki birinin öldüğünü görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments