Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bit saçta görmek

Rüyada bit saçta görmek

Rüyada bit saçta görmek kiracı olmaktan kurtulacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, gözyaşına ve kedere boğulacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, eksiği kendinde bulacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına işarettir.

Rüyada bit saçta gördüyseniz:

  • Belli bir konuya bakış açınız meslektaşlarınızdan ya da partnerinizle taban tabana farklı olabilir.

Rüyada saçında canlı bit görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçta beyaz bit görmek haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada saçınızda bit görmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka birinin saçında bit görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine inanılır.

Rüyada saçinda bit sirkesi görmek kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçta bit sirkesi görmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine yorulur.

Rüyada saçta bit yavrusu görmek yeni mallara kavuşacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına, dayanışma içinde kalacağına inanılır.

Rüyada saçımızda bit görmek sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments