Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçınızda bit görmek

Rüyada saçınızda bit görmek

Rüyada saçınızda bit görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kişinin günahlarına tövbe etmesi, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçınızda bit gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet eddilebilirsiniz.

Rüyada saçta bit sirkesi görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemin saçında bit görmek işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, projenin gerçekleştirileceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada saçta bit görmek rızıksız kalacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Rüyada birinin saçından bit temizlemek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçtan bit çıkarmak atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, harcama gücünün artacağına alamet eder.

Rüyada saçında bit öldürmek beklenen mirasın alınacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçından bit ayıklamak sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin saçında bit görmek başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sevgi ve barış ortamının kurulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments