Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bisküvi yedirmek

Rüyada bisküvi yedirmek

Rüyada bisküvi yedirmek kişinin hayatını allak bullak edeceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bereketin eksileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bisküvi yedirmek gördüyseniz:

  • İlham veren fikirleriniz harika sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Rüyada bisküvi yedirmek çok büyük menfaatler kazanacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada bisküvi görmek kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada tuzlu bisküvi görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çikolata bisküvi yemek planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada bisküvi vermek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, eve kapanıp, kendine döneceğine tabir olunur.

Rüyada bayat bisküvi yemek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bakkaldan bisküvi almak hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, kendisini işine veremeyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada lokum bisküvi yemek zararların yakında telafi edileceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments