Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bişi aramak

Rüyada bişi aramak

Rüyada bişi aramak kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, saydığı ve tanıdığı biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bişi aramak gördüyseniz:

  • Gelişmeler sizi telaşlandırabilir.

Rüyada bişi aramak hayat düzeninin alt üst olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, üzüntüden sonra ferahlamaya işaret etmektedir.

Rüyada bişi kaybetmek çok zor bir duruma düşeceğine, yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye bişi vermek lüksüne de lüks katacağına, çok kötü günler geçireceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bişi satmak duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına işarettir.

Rüyada birinden bişi almak her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, sevap işleyeceğine, dua alacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulur.

Rüyada bişik et görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ölüden bişi almak geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birilerini aramak sayılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments