Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden bişi almak

Rüyada ölüden bişi almak

Rüyada ölüden bişi almak şöhret ve itibar kazanacağına, yöneticilik koltuğuna oturacağına, kafasının sakinleşeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, maddi kayıpların olacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına işarettir.

Rüyada ölüden bişi almak gördüyseniz:

  • Sezgilerinizi iyi kullanın, acil çözümsellikten ziyade iç güdülerinizi dinleyin.

Rüyada ölüden bişi almak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüye bişi vermek herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yaşanan bütün sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada bişi kaybetmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bişik et görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına yorulur.

Rüyada bişi satmak emrinde insan çalıştıracağına, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, ayağına gelen şansı tepmeden, doğru adımlar atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bişi aramak insanların hayır dualarının alınacağına, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına işarettir.

Rüyada birinden bişi almak ticaret hayatına atılacağına, mutluluğa ve neşeye, mallarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölü biriyle yemek yapmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, malvarlığının çok daha artacağına, başarılarının ve zaferlerinin artacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments