Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeylerinin çalındığını görmek

Rüyada birşeylerinin çalındığını görmek

Rüyada birşeylerinin çalındığını görmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalettir.

Rüyada birşeylerinin çalındığını gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada gazinoda çalıştığını görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada koşmaya çalışıp koşamamak can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kazancını arttıracağına, ters giden işlerin normale döneceğine yorulur.

Rüyada çalıştığın arkadaşını görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede çalıştığını görmek birikim yapacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine ve en sonunda başına gelecek çok kötü bir olay yüzünden bu kişilerle bütün irtibatını koparacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz arabanın çalındığını görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada televizyonun çalındığını görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada kapının çalındığını duymak acı veren durumların vuku bulacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarlada çalışan işçiler görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına, rakiplerini mağlup edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments