Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çalıştığın arkadaşını görmek

Rüyada çalıştığın arkadaşını görmek

Rüyada çalıştığın arkadaşını görmek çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, onlardan medet umacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, inancından sapacağına işarettir.

Rüyada çalıştığın arkadaşını gördüyseniz:

  • Kabul edilmeye zorlanmadığınız taktirde geleneksel düşünceye saygı gösterirsiniz.

Rüyada çalışma arkadaşı görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ders çalıştığını görmek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının çalıştığını görmek bazen umutlarını yitireceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına işaret eder.

Rüyada eski çalışma arkadaşlarını görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hasta ve zor geçireceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını ders çalışırken görmek büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşımın ders çalıştığını görmek mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada eski çalışma arkadaşını görmek yapılan hataların düzeltileceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşını çalışırken görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments