Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşey çalındığını görmek

Rüyada birşey çalındığını görmek

Rüyada birşey çalındığını görmek variyetinin her geçen gün artacağına, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada birşey çalındığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere beklentilerinizi açık bir dille anlatmıştınız.

Rüyada cüzdanı çalınmak mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba çalıp sürmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada bileziğin çalındığını görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, çocuklarının fazla olacağına, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet etmektedir.

Rüyada yol çalışması yapıldığını görmek engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çalı süpürgesiyle süpürmek projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altını çalınmak elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına deyim yerindeyse gün yüzü göreceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabıları çalınmak konuşmaz olacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada hastanede çalıştığını görmek yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments