Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle tartışmak

Rüyada biriyle tartışmak

Rüyada biriyle tartışmak çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, kazançlı çıkacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına alamet eder.

Rüyada biriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Alacağınız iltifat, takdir, tanınma v.b şeylerin tadını çıkartabilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda tartışmak çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ablasıyla tartışmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına delalet etmektedir.

Rüyada karşılıklı tartışmak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek sesle tartışmak eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs olduğu biriyle tartışmak böylece uzun bir zamandan beri can sıkan durumun ortadan kaldırılacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aile içinde tartışmak bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, saygınlığının da artacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tartışmak sinirlenmek başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine delalet eder.

Rüyada akrabasıyla tartışmak sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments