Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada annemi mutlu görmek

Rüyada annemi mutlu görmek

Rüyada annemi mutlu görmek ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine alamet eder.

Rüyada annemi mutlu gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada ölmüş anneyi mutlu görmek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada anneyi mutlu etmek kuracağı ekiple gireceği bir çalışmanın çok ses getirmesi sayesinde rahata ereceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi mutlu görmek her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen anneyi mutlu görmek bununla birlikte işlerin boş verileceğine, hak yolundan ayrılacağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada anne babayı mutlu görmek hasta ve zor geçireceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annemi mutlu görmek hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işarettir.

Rüyada annesini mutlu görmek kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, derde ve kedere düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşın mutlu olduğunu görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, maddi konuların çözüme kavuşacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments