Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biriyle ilgilenmek

Rüyada biriyle ilgilenmek

Rüyada biriyle ilgilenmek dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, geçici olarak rahatsızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle ilgilenmek gördüyseniz:

  • Anlaşmalarda özenli olmanız durumunda yüksek harcamalarınızı ya da ödemelerinizi hafifletebilirsiniz.

Rüyada erkeklerden ilgi görmek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada biriyle ilgilenmek insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına delalettir.

Rüyada bebekle ilgilenmek saygınlık göreceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle ilgili haber duymak sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, alışveriş yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebekle ilgilenmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ilgi çekmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada altınla ilgili konuşmak sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, uzun sohbetler edeceğine, mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada namazla ilgili konuşmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, herkesin şaşırtılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments