Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklerden ilgi görmek

Rüyada erkeklerden ilgi görmek

Rüyada erkeklerden ilgi görmek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeklerden ilgi gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce kendiniz dahil çevrenizdeki herkesin niyetini açıkça kavramaya gayret etmelisiniz.

Rüyada erkek bebekle ilgilenmek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işarettir.

Rüyada bir erkekten ilgi görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına yorulur.

Rüyada bir erkeğe ilgi duymak başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına inanılır.

Rüyada erkekten ilgi görmek moralsiz ve düşünceli olacağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin ilgisini görmek önemli atılımlar yapacağına, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek çocuğuyla ilgilenmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkeklerden ilgi görmek kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada bebekle ilgilenmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments