Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin zayıflamış olduğunu görmek

Rüyada birinin zayıflamış olduğunu görmek

Rüyada birinin zayıflamış olduğunu görmek çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, içine fesat düşeceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, mutlu olacağınıza yorulur.

Rüyada birinin zayıflamış olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle birlikte çok hoş planlar yapabilirsiniz.

Rüyada çok zayıf olmak aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, makam edineceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birini zayıf görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada insanı zayıflamış görmek halinin iyi olduğuna, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zayıflamış insan görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına alamet eder.

Rüyada bacaklarını zayıf görmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına inanılır.

Rüyada birini zayıf görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada birini çok zayıf görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına delalettir.

Rüyada kızını zayıflamış görmek geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, hayatının düzene gireceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, büyük paralara sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments