Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin yüzünün kızardığını görmek

Rüyada birinin yüzünün kızardığını görmek

Rüyada birinin yüzünün kızardığını görmek büyük başarıya ulaşılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin yüzünün kızardığını gördüyseniz:

  • Kaçınılmaz şeyleri sadece erteleyebilirsiniz, ortadan kaldıramazsınız.

Rüyada birinin yüzünün kızardığını görmek sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede çok büyük ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzün kızardığını görmek kısmetinin kendinden yana olacağına, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada yüzü kızarmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzünün güneşten kızardığını görmek maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, vefalı bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüzünün kızardığını görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının yüzünün kızardığını görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünün kızardığını görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, kötü günlerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada ağlamaktan kızarmak yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, köşeye sıkıştıracağına, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments