Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzün kızardığını görmek

Rüyada yüzün kızardığını görmek

Rüyada yüzün kızardığını görmek bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rahatlayacağına inanılır.

Rüyada yüzün kızardığını gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye bir an önce duygularınızı açmanız gerekiyor.

Rüyada yüzünün kızardığını görmek aksiliklerin bu sayede aşılacağına, ailesinin de büyük olacağına, takdir edileceğine yorulur.

Rüyada başkasının yüzünün kızardığını görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yüzün kızardığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, yeni denemelerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada yüzü kızarmak kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzünün güneşten kızardığını görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, yeniden bir araya geleceğine, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının yüzünün kızardığını görmek sevinç ve mutluluğa, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, onlara değer vereceğine inanılır.

Rüyada birinin yüzünün kızardığını görmek hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözleri kızarmak uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sorunların atlatılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments