Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yasini okumak

Rüyada yasini okumak

Rüyada yasini okumak büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, işini en iyi şekilde yapacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına ancak daha sonra daha başarılı hamleler yaparak bu durumu tersine çevireceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına işarettir.

Rüyada yasini okumak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Rüyada ağlayarak yasin okumak risk almaktan özenle kaçınacağına, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta yasin okumak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, hastalıklarını yeneceğine delalet eder.

Rüyada ziyarette yasin okumak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada yasin okumak istemek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, kazancın yetmez olacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yasin kuran okumak moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına, bu sayede çok mutlu olacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytana karşı yasin okumak kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada namazda yasin okumak dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yasin duasını okumak işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments