Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeytana karşı yasin okumak

Rüyada şeytana karşı yasin okumak

Rüyada şeytana karşı yasin okumak kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına delalettir.

Rüyada şeytana karşı yasin okumak gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada şeytana karşı yasin okumak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada şeytana karşı ayetel kürsi okumak yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, istenenden daha fazla mala sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada şeytana karşı ihlas suresini okumak sorunların biteceğine, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytana karşı dua okumak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına işaret eder.

Rüyada şeytana karşı fatiha okumak zenginlik ve bolluk içinde olacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada şeytana karşı besmele çekmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, diplomalarının artacağına inanılır.

Rüyada şeytana karşı gelmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada şeytana karşı dua etmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments