Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin uzun yola gittiğini görmek

Rüyada birinin uzun yola gittiğini görmek

Rüyada birinin uzun yola gittiğini görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin uzun yola gittiğini gördüyseniz:

  • Planlarınızı sahneye çıkartmaya hazırsınız.

Rüyada sevgiliyle uzun yola çıkmak rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına alamet eder.

Rüyada çok uzun yol yürümek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, dinen sakıncalı bir iş işlediğine alamet eder.

Rüyada uzun bir yola çıktığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada uzun yola çıkmak borçlanıp, hasta olacağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada uzun yola gitmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalettir.

Rüyada arabayla uzun yola gitmek istenmeyen bir yolculuğa, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, çok zarar göreceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada uzun ince bir yol görmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzun bir yol yürümek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments