Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtında yılan görmek

Rüyada birinin sırtında yılan görmek

Rüyada birinin sırtında yılan görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, maneviyata yöneleceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Rüyada birinin sırtında yılan gördüyseniz:

  • Duygusal konuların sizi engellemesine izin vermeyin.

Rüyada sırtından yılan çıkmak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtından yılan çıktığını görmek olmayacak hayallere kapılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada birinin sırtında yılan görmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sırtına yılan girdiğini görmek yaptığı işte sivrileceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, makama ve rızka sahip olacağına inanılır.

Rüyada yılanı sırtında görmek beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Rüyada sırtta yılan görmek temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırtında yılan görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine işarettir.

Rüyada sırtımda yılan görmek çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments