Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtta yılan görmek

Rüyada sırtta yılan görmek

Rüyada sırtta yılan görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, rahatın ve konforun geleceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, sırların ortaya çıkmasına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine delalettir.

Rüyada sırtta yılan gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Rüyada yılanı sırtında görmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına yorulur.

Rüyada sırtımda yılan görmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulur.

Rüyada sırtına yılan girdiğini görmek yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine delalet eder.

Rüyada sırtından yılan çıkmak yapılan dedikodulara malzeme olması sebebiyle insanlardan uzak duracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine inanılır.

Rüyada sırtında yılan görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, merdiven atlayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtta yılan görmek eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına yorulur.

Rüyada birinin sırtında yılan görmek maddi ve manevi olarak çok büyüyeceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına delalettir.

Rüyada sırtından yılan çıktığını görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments