Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada alıç yemek

Rüyada alıç yemek

Rüyada alıç yemek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada alıç yemek gördüyseniz:

  • Tasarladığınız şeyleri kendi başınıza ya da tecrübesiz biriyle yapmanız pek kolay değildir.

Rüyada alıç yemek sevinç gözyaşları döküleceğine, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada alıç yemek görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, işlerin bir anda azalacağına, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulur.

Rüyada alıç meyvesi yemek çok büyük bir mutluluğa erileceğine, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına işaret eder.

Rüyada alıç ağacı görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada alıç yediğini görmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada sarı alıç görmek en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada alıç görmek ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı alıç görmek geçimini daha rahat sağlayacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments