Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin saçlarının yandığını görmek

Rüyada birinin saçlarının yandığını görmek

Rüyada birinin saçlarının yandığını görmek sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve rüya sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin saçlarının yandığını gördüyseniz:

  • Aşk, para veya sanatsal konularla ilgili olumlu gelişmeler odaklanmanızı gerektiriyor.

Rüyada saç yandığını görmek yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçımın yandığını görmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçının yandığını görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına inanılır.

Rüyada birinin saçlarının yandığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya alamet eder.

Rüyada saçın yandığını görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, çirkin bir iş yapmaya inanılır.

Rüyada saçların yandığını görmek ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine yorulur.

Rüyada saçının yandığını görmek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına işarettir.

Rüyada kendi saçının yandığını görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments