Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçının yandığını görmek

Rüyada kendi saçının yandığını görmek

Rüyada kendi saçının yandığını görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, işlerinden belirsizlik olacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçının yandığını gördüyseniz:

  • Gizli duygusal beraberlikler içinde olan bir kişiyseniz ilişkiniz açığa çıkabilir.

Rüyada saçını yandığını görmek yenisinin başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine delalettir.

Rüyada saçların yandığını görmek iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada saçının yandığını görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine alamet eder.

Rüyada birinin saçının yandığını görmek ortaya koyacağı başarılı çalışmalar ile dikkat çekeceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine delalet eder.

Rüyada saçımın yandığını görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına inanılır.

Rüyada saçın yandığını görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının saçının yandığını görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının saçının yandığını görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments