Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin parasını çalmak

Rüyada birinin parasını çalmak

Rüyada birinin parasını çalmak her zaman hak ettiğini alacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, çok kötü günler yaşayacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, yaşama sevincine kavuşacağına, yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına inanılır.

Rüyada birinin parasını çalmak gördüyseniz:

  • Sevdiklerinize karşı cömertsiniz.

Rüyada birinin evinden para çalmak emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, iyi halin geleceğine, ettikleri duanın kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada para çalmak çaldırmak çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, aralarından su sızmayacağına tabir olunur.

Rüyada kasadan para çalmak bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada para çaldırıp bulmak parasını dikkatli harcayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına delalettir.

Rüyada yeşil para çalmak moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının parasını çalmak gelirinin sürekli olacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının para çaldığını görmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hoşluk içinde olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına alamet eder.

Rüyada anneden para çalmak kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, ruhen rahatlığa erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments