Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin nikahını görmek

Rüyada birinin nikahını görmek

Rüyada birinin nikahını görmek el açmayacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin nikahını gördüyseniz:

  • Kazanamayacağınız tartışmalara girmemenizde fayda var.

Rüyada nikahsız evlendiğini görmek hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, zamanının boşa gideceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Rüyada nikah kıymak büyük bir boşluğa düşeceğine, rüya sahibinin emeklerinin karşılığında layık olduğu rızkı ve geliri elde edeceğine, sağlıklı, huzurlu, yüksek moralli olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada nikah defteri görmek dinamik ve neşeli duruma geleceğine, geleceğinin de çok parlak olacağına, başarılarının daim olacağına yorulur.

Rüyada evli birinin nikahlandığını görmek iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, sonu hayırlı olacak bir izdivaca, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisiyle nikahlandığını görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine delalettir.

Rüyada kadın kadına nikahlanmak hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini nikahlı görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, planların boşa gideceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah merasimi görmek amaçlarına nail olacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments