Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin namaz kılan birini görmek

Rüyada birinin namaz kılan birini görmek

Rüyada birinin namaz kılan birini görmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hastalığının düzeleceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, hayatının çok daha kolay hale geleceğine, rakiplerini arkasında bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin namaz kılan birini gördüyseniz:

  • Durumunuzu korumak için yeteneklerinizi göstermeniz gerekebilir.

Rüyada oğlunu namaz kılarken görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada alevi birini namaz kılarken görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına yorulur.

Rüyada namaz kılarken yellenmek elindekileri kaybedeceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide namaz kılan erkekler görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, insanları sakinleştireceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan ağaç görmek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada namaz kılan yaşlı adam görmek yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılanın önünde durmak kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaz kılarken engellemek şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments