Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin koluna girmek

Rüyada birinin koluna girmek

Rüyada birinin koluna girmek böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada birinin koluna girmek gördüyseniz:

  • Özel bir ilişkinizde ya da genel olarak ilişkilerinizde çıkan iktidar ya da ego sorunları, ilişkilerinize zararlar verebilir.

Rüyada tanımadığın bir erkeğin koluna girmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, çalışkan bir kişi olunacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin birinin koluna girmek rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle kol kola girmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini koluna girmek düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Rüyada başbakanın koluna girmek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, işlerinin gerileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin koluna girmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin koluna girmek bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, birlikte kâh ağlayacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkek koluna girmek bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, huzur ve şifa bulacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments