Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kızgın olduğunu görmek

Rüyada birinin kızgın olduğunu görmek

Rüyada birinin kızgın olduğunu görmek canının kıymetini bileceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada birinin kızgın olduğunu gördüyseniz:

  • Belli konularda hatalar veya eksiklikler oluşabilir.

Rüyada kızgın bakmak iyi anlaşacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babayı kızgın görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına rivayet eder.

Rüyada kızgın hayvan görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kızgın yağ döküldüğünü görmek ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada kızgın maşa görmek kariyerinde atılım yapacağına, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına tabir olunur.

Rüyada kızgın surat görmek kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, kendisine ev alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada azraili kızgın görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kızgın deve görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, çıkmaza düşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments