Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin kendini öldürmeye çalıştığını görmek

Rüyada birinin kendini öldürmeye çalıştığını görmek

Rüyada birinin kendini öldürmeye çalıştığını görmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, karşısına çıkan olaylardan ötürü çok üzüleceğine, sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin kendini öldürmeye çalıştığını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda yenilik yapmak, kariyerinizi yeni bir boyuta taşımak, ev değiştirmek, yeni bir ilişkiye başlamak v.b benzeri başlangıçlar yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışılmak esenlik bulup, mutlu olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada fare öldürmeye çalıştığını görmek onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına delalet eder.

Rüyada öldürülmeye çalışıldığını görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada birinin öldürülmeye çalışıldığını görmek uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini öldürmeye çalıştığını görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin kendini öldürmeye çalıştığını görmek bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, o masumların bedduasını alacağına delalettir.

Rüyada öldürülmeye çalıştığını görmek işinde terfi edeceğine, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada öldürmeye çalıştığını görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments