Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada öldürülmeye çalışıldığını görmek

Rüyada öldürülmeye çalışıldığını görmek

Rüyada öldürülmeye çalışıldığını görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, rahat bir nefes alınacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine inanılır.

Rüyada öldürülmeye çalışıldığını gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler ya da başkalarına bağlı olarak planlarınızı değiştirmek zorunda kalmanız moralinizi bozabilir.

Rüyada silahla öldürülmeye çalışılmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, ömrünün de uzun olacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada öldürülmeye çalışıldığını görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birini öldürmeye çalıştığını görmek kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, yüksek tahsil yapacağına rivayet eder.

Rüyada birinin kendini öldürmeye çalıştığını görmek ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada öldürülmeye çalıştığını görmek bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına tabir olunur.

Rüyada fare öldürmeye çalıştığını görmek zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kavgaların büyüyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada birisi tarafından öldürülmeye çalışılmak uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada öldürmeye çalıştığını görmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, maddi konularda kayıplar olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments