Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasının ağladığını görmek

Rüyada ablasının ağladığını görmek

Rüyada ablasının ağladığını görmek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına işarettir.

Rüyada ablasının ağladığını gördüyseniz:

  • Maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada ablanın ağladığını görmek umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine rivayet eder.

Rüyada ablaya sarılıp ağlamak ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada ablasının ağladığını görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üvey abla görmek aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ablanın öldüğünü duymak kaybetmeyi göze alamayacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına, sevilen ve sayılan biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ablayı yatarken görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada abla dövmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, bunu uzun zamandır beklediğine ve aldığı müjdenin güzelliği sayesinde beklediğine değdiğini düşünerek iki kat daha mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzaktaki ablayı görmek içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments